Sporten heeft veel voordelen, mensen die sporten zijn gezonder en gelukkiger. Je ziet er beter uit, hebt meer energie, kunt beter slapen en tijdens het sporten ontmoet je op een leuke manier nieuwe mensen. SportFit Dedemsvaart is een gezellig fitnesscentrum met een ruim aanbod aan fitnesstoestellen, cardio en groepslessen. Of je nu sport voor de vetverbranding, een betere conditie of je richt op een toename van de spiergroei, bij SportFit kan het allemaal.

Kom naar een gratis proefles om te kijken of Sportfit ook bij jou past. Neem vrijblijvend contact op, bel naar 0523-612852 of mail naar info@sportfitdedemsvaart.nl .

Kom langs bij Sportfit, dé sportschool van Dedemsvaart!

FIGHTDAY 4

Bereid je voor op nog meer spektakel, adrenaline en verrassingen, want Fightday 4.0 op zaterdag 25 mei 2024 wordt legendarisch.
In de middag starten we met de jeugd, een ware belevenis voor zowel jong als oud. Dit is onze basis waar we in de afgelopen zes jaar groot en succesvol mee zijn geworden.
Het publiek krijgt in de avond een voortdurende stroom van spannende en grootse partijen te zien. De organisatie is in handen van het bekende fitnesscentrum Sportfit uit Dedemsvaart.
Dit jaar is team Sportfit een samenwerking aangegaan met de Flex Superfights League. Hierdoor wordt de competitie nog intenser en onvoorspelbaarder. Kort maar krachtig: bereid je voor op de ultieme avond vol entertainment en vechtsport!

Wil je deze prachtige avond beleven voorzien van alle gemakken, reserveer dan een VIP-tafel. Je krijgt dan een tafel dicht op de boksring met lekkere warme en koude hapjes, onbeperkt bier, wijn en frisdrank. Onze bediening brengt al dit lekkers vlot naar je tafel zodat jij kunt genieten van de show. De kosten van de tafels zijn € 125 per persoon, Wees er op tijd bij, want de kaarten gaan hard en bovendien hoe vroeger u boekt, hoe dichterbij u zit. Voor reservering of vragen over de vip-tafels: 0622734000

De ticketverkoop is te vinden op de website van de Spil

Graag begroeten we je op zaterdag 25 mei in Kulturhus de Spil te Nieuwleusen. ‼️

Met sportieve groet,
Team Sportfit

Fightday 4

Sommige kinderen kunnen niet meedoen met sport of culturele lessen omdat hun ouders niet genoeg geld hebben. Het Jeugdfonds helpt deze kinderen. Klik hiernaast op het logo voor meer informatie of om uw kind aan te melden. U kunt ook op de sportschool langskomen om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken. Logo-Jeugdfonds-Sport-Cultuur_512px

Sporfit